Meteen naar de inhoud

Activiteiten

Kringavond

Eens in de twee weken hebben wij een kringavond. Een kring bestaat ongeveer uit zes mensen en samen met deze mensen ga jij de diepte in. Jullie hebben het over alledaagse onderwerpen, kijken wat de bijbel erover zegt en hoe je dit kan toepassen in je eigen leven.

Gezelligheidsavonden

Eens in de twee weken wordt er een gezelligheidsavond georganiseerd. Op deze avond wordt een activiteit georganiseerd door een commissie. Activiteiten die georganiseerd worden, zo kan je de ene keer bootje varen en barbecueën en de andere keer heb je een karaoke avond. Deze avonden zijn altijd legendarisch

De ALV

De Algemene Ledenvergadering ook wel bekent als de ALV, is het hoogste orgaan van de vereniging. Dit is een vergadering waar elk lid aanwezig is en zijn zegje kan doen. Tijdens deze vergadering worden er allerlei onderwerpen behandeld die in de vereniging spelen. De ALV heeft altijd het laatste woord binnen onze vereniging.

Missionaire activiteiten

Een aantal keer per jaar organiseert de Accie een missionaire activiteit. Tijdens de missionaire activeiten stappen we uit in ons geloof door iets te doen voor onze naasten. Zo ziet u op de foto een inzamelingsactie voor de voedselbank. De missionaire activiteiten zijn zeer divers en elke keer is het weer wat anders. ㅤㅤㅤㅤ

Extern gaan

Navigators Studentenvereniging Leeuwarden heeft een zeer groot netwerk, zowel in Leeuwarden als in Nederland. Dit netwerk mag dat weten ook, want leden van NSLeeuwarden zijn per jaar op zeer wat feestjes en activiteiten van andere verenigingen te vinden. Nieuwe mensen ontmoeten, feesten en NSLeeuwarden bekend maken. Dat klinkt toch geweldig! Als we extern gaan dragen we altijd een Friese bretels zodat mensen ons kunnen herkennen als NSLeeuwarden.

Weekenden weg

Zo'n twee keer per jaar gaan we met de gehele vereniging een weekend weg. Zo hebben wij het kennismakingstijd weekend waar de aspirant-leden de vereniging leren kennen. Daarnaast wordt er een verenigingsweekend georganiseerd door de Accie Kortom we gaan er vaak even tussenuit en maken daar zeer mooie herinneringen en gekke verhalen.
ㅤㅤㅤ

Thema avonden

Thema-avonden zijn avonden waarin wij samen God aanbidden en Hem grootmaken. Je kan het eigenlijk vergelijken met een minikerkdienst. We beginnen meestal met aanbidding, daarna komt er een spreker die een praatje houdt en we sluiten daarna weer af met aanbidding.