Meteen naar de inhoud

Ledenervaringen


Mart Drijfhout - Tweedejaars

Hoi, ik ben Mart Drijfhout ik ben op dit moment 18 jaar en tweede jaars lid van navigators. Op dit moment studeer ik Bestuurskunde aan NHLStenden waar ik evenals in mijn tweede jaar zit. Ik ben via familie bij Navigators terecht gekomen, had al veel mooie verhalen gehoord en was erg benieuwd. Bij Navigators kan ik altijd rekenen op gezellige avonden en leuke activiteiten. Bier en bijbel is de ideale combinatie voor een goede studententijd.


Joanne Prinsen - Derdejaars

Hoihoi! Ik ben Joanne en als voorzitter van de bandcie ben ik natuurlijk super enthousiast over deze commissie!🥳🥳 Met enige regelmaat hebben wij een thema avond bij de vereniging en dan zorgt de bancie ervoor dat we samen kunnen komen voor aanbidding. We zingen, luisteren naar een kort praatje van de spreker en af en toe een 'dansje' ontbreekt zeker niet! Iedereen is altijd welkom bij deze ontzettend leuke thema avonden, dus wil je ook een keer komen laat het gerust weten of kom gewoon langs! Je bent altijd welkom🥳❤️ Byeeee!

Chananja Riepma - Tweedejaars

Hoi! Mijn naam is Chananja en ik ben 19 jaar. Sinds twee jaar ben ik enthousiast lid van NSLeeuwarden en dit jaar mag ik mezelf ook kringleider noemen. Dit houdt in dat ik samen met mijn kringleden bouw aan een leven met Jezus. Ik ben bij Navigators gekomen door mijn toenmalige huisgenoot. Haar mooie verhalen maakten me nieuwsgierig en van het een kwam het ander. Zo is Navigators mijn nieuwe thuis geworden. Het is een plek waar ik me gezien voel, mezelf mag zijn en waar gezelligheid geen tijd kent. Daarnaast is er ook ruimte voor een goed gesprek of geloofsvragen. Mede door de vereniging heb ik ontdekt wie Jezus voor mij is en hoe belangrijk échte vriendschap is. De keuze voor deze vereniging heeft mijn studentenleven en geloofsleven verrijkt op een manier die ik nooit had verwacht. Ik gun iedere student een fijne plek als deze waar je samen mag ontdekken en ontwikkelen! Wees welkom!


Saske Fijan - Derdejaars

Toen ik naar Leeuwarden kwam kende ik hier zo goed als niemand. Bij Navigators ontdekte ik toen een plek om mijzelf te zijn, en een plek waar je samen serieus over God kan praten maar ook samen kan komen puur voor gezelligheid. De vereniging is echt als een familie voor mij geworden.
Door de diepe gesprekken bij de kringavonden en gezelligheid bij borrels heb ik altijd zin in de dinsdag en donderdag avonden.