GELOOF, GEZELLIGHEID EN GASTVRIJHEID

Deze drie eigenschappen kenmerken Navigators Studentenvereniging Leeuwarden. Navigators Leeuwarden is met haar dertiende verenigingsjaar een jonge, snelgroeiende vereniging binnen de studentenwereld van Leeuwarden. Inmiddels is de vereniging al gegroeid tot 53 leden. De samenstelling is erg gevarieerd. Verschillende hogescholen, studies, kerkelijke achtergronden en interesses zijn vertegenwoordigd.

We hebben twee verenigingsavonden per week. Op deze avonden worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Sommige avonden zijn voor de hele vereniging samen, zoals een thema-avond met spreker, of een bowlingavond en natuurlijk de borrels of feestjes in de sociƫteit. Maar er zijn ook avonden waarbij je actief bent met een kleinere groep, zoals de bijbelstudie of avonden voor je dispuut.

Lid worden ?

Heb je onze informatie pagina gezien en wil je meer weten? Vul dan het formulier hieronder in, dan nemen we contact met je op en/of sturen we je meer info. Gewoon mailen kan natuurlijk ook: abactis@nsleeuwarden.nl Wil je eens om de hoek komen kijken? Loop gerust eens binnen tijdens onze activiteiten.

Nieuwesteeg 1
8911 DT Leeuwarden

  2983
  Landelijke Navigatorstudenten
  43
  LEDEN BIJ NSLEEUWARDEN
  3
  Disputen
  6
  COMMISSIES