Meteen naar de inhoud

SPONSOREN

Sponsor Kliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan NSLeeuwarden, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en NSLeeuwarden ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar NSLeeuwarden. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je NSLeeuwarden ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de  SponsorKliks pagina van NSLeeuwarden Voor jou een kleine moeite, voor NSLeeuwarden. zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van NSLeeuwarden. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert NSLeeuwarden. hier direct van! 

Voor Google chrome is een extensie toe te voegen om het makkelijker te maken SponsorKliks toe te passen. De extensie kan u hier toevoegen.

Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch NSLeeuwarden weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor NSLeeuwarden is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert NSLeeuwarden dan niets op.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van NSLeeuwarden.

Milano Manswear

In de winkel in het centrum aan Over de Kelders 20 te Leeuwarden (tegenover het Mata Hari beeldje), in het pand dat bij veel Leeuwarders bekend staat als de “winkel van sinkel” van Elzinga, bieden we Italiaanse stijl herenmode van een hoge kwaliteit maar voor zeer scherpe prijzen.

In de sfeervolle, huiskamerachtige winkel zijn de basis ingrediënten aanwezig om op een ongedwongen en persoonlijke wijze je “strak in het pak” of in een stijlvolle en tijdloze, klassieke outfit te laten steken. Onder het genot van een cappuccino of espresso kan je rustig en met persoonlijk advies de collectie, die bestaat uit kostuums, colberts, chino-broeken, overhemden, truien, jassen en accessoires, bekijken en passen. En “Leuk in de kleren” kan zeker ook betaalbaar zijn. Met alleen maar herenkleding zaken in Leeuwarden die dure merken verkopen weten vele klanten Milano Menswear ook juist zo te waarderen. Het gaat mij bij het runnen van mijn herenmode boetiek om meer dan alleen maar verkoop.

Hoe werkt het?

Milano Menswear sponsort ons door middel van een korting voor mensen die namens ons een bestelling komen doen. Mensen die bij Milano Menswear iets kopen krijgen 5% korting en wij krijgen 5% op onze rekening gestort. Dit is een win-win situatie voor ons allebei. 

Knaek

Knaek is de kortingsapp voor studenten waar studenten korting kunnen krijgen in verschillende winkels zowel online als in de winkel. Door Knaek als sponsor te hebben kunnen wij als leden onbeperkt genieten van de kortingen die Knaek biedt.

All-In Pool Snooker Darts

All-In is een poolcentrum in het centrum van Leeuwarden waar leden op vertoon van hun pas met korting kunnen poolen. 
Je kan er Poolen, Snookeren, Darten of gezellig een drankje doen aan de bar. Voor een avond plezier ben je hier wel aan het goede adres. 

Heeringa Assurantiën Hypotheek Bolsward